Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren over uw gezondheidssituatie.
Maak kennis met de specialisten van medi-call.
Mijn geneeskunde opleiding heb ik gedaan aan de Universtiteit van Leuven en Groningen. Hierna ben ik mijzelf gaan specialiseren binnen de orthopedie in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen alwaar ik nog een extra opleiding gedaan heb om mijzelf verder te verdiepen in Schouder, elleboog en hand problematiek. Na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben binnen ziekenhuis Bernhoven ben ik sinds 2020 werkzaam binnen Bergmanclinics. De laatste 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met second-opinions. Vaak zijn deze op te lossen door goed de tijd te nemen en goed uitleg te geven.
Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en heb daarna de opleiding gevolgd tot Tropenarts en heb bijna 5 jaar een regionaal ziekenhuis gerund in Tanzania. Nadien opgeleid in Glasgow, Groningen en Zwolle tot Algemeen Chirurg met als aandachtsgebied de maag-darm chirurgie.
Ik heb 23 jaar met veel plezier gewerkt in Ziekenhuis Bernhoven en tegenwoordig werk ik in de chirurgische praktijk van PoliDirect, lokatie Ravenstein. Mijn voornaamste interesse en aandacht ging de laatste 15 jaar naar de functionele bekkenbodemproblematiek (verzakkingen, incontinentie, pijnklachten) en dit gebeurde in nauwe samenwerking met gynaecoloog, uroloog, MDL arts en bekkenfysiotherapeut.
Het werk bij medi-call geeft gelegenheid aan patiënten zich uitgebreider en gedetailleerder te kunnen laten informeren, zonder dat tijdsdruk een rol speelt tijdens het spreekuur.
Ik werk sinds 1996 als longarts en heb 25 jaar in een topklinisch ziekenhuis gewerkt. Hier ben ik ook opleider longziekten geweest. De laatste jaren werk ik op diverse plekken als zzp’er.
Mijn motivatie om voor medi-call te werken is dat ik gemerkt heb dat de vragen van patiënten over hun behandeling pas na verloop van tijd komen. Ook is, door de werkdruk, de beschikbare tijd van een specialist vaak kort (te kort). Het medi-call concept kan dan ook een welkome aanvulling zijn op het werk van de specialist en er is tijd om het verhaal van de patiënt aan te horen en adviezen te geven.
Aandachtsgebied: Astma en COPD, inclusief longrevalidatie. Interstitiële longziekten.
Meer informatie over Paul Bouter volgt z.s.m.
Na aan de Universiteit van Utrecht geneeskunde te hebben gestudeerd, ben ik mij in de dermatologie gaan specialiseren in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). In totaal heb ik meer dan 30 jaar ervaring, eerst in het LUMC en daarna vele jaren in de Reinier de Graaf Groep (RdGG) te Delft. En in de RdGG ben ik ook opleider geweest. Ik ben een all-round dermatoloog en mijn specifieke interesse ligt onder andere op het gebied van dermato-oncologie, de huidmanifestaties van Lymeziekte, psoriasis en alle vormen van eczeem.
Veel patiënten èn artsen zouden baat bij hebben bij meer tijd tijdens een consult/afspraak dan nu in de meeste ziekenhuizen gebruikelijk is. Hoe fijn zou het zijn als patiënt om alle tijd te hebben voor het stellen van al je vragen, uitleg te krijgen en/of je zorgen te kunnen vertellen tijdens een afspraak. En dan niet eens alleen voor de patiënt maar ook voor een familielid of partner die mee komt. En als arts vind ik het prettig om ruim de tijd te kunnen nemen voor de patiënt. En dan samen tot een goed plan te komen voor het huidprobleem.
Meer informatie over Arjan Plat volgt z.s.m.
Meer informatie over Denis Dartée volgt z.s.m.
Ik zit nu zo’n 35 jaar in het vak. Tijdens mijn loopbaan heb ik me bezig gehouden met het opleiden van jonge chirurgen, de introductie van nieuwe technieken, onderlinge samenwerking en kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Ik heb het geluk gehad de chirurgie te zien ontwikkelen van een breed ambachtelijk vak naar een hoog gespecialiseerd vak. Zelf heb ik die ontwikkeling ook door gemaakt en daardoor combineer ik nu een brede chirurgische basiskennis met een gespecialiseerde blik op darmproblemen, met name van de dikke darm en de endeldarm. Als je eenmaal zo lang meeloopt als ik, dan ontstaat er steeds meer ruimte voor de mens achter de patiënt. Daar was het me altijd om te doen en daarom heb ik nog steeds heel veel plezier in mijn vak.
Heeft meer dan 30 jaar ervaring als cardiothoracaal chirurg. Van 1989 tot 2008 werkte hij in het UMCG te Groningen, onder andere als opleider en hoofd van de afdeling thoraxchirurgie. Hij opereerde er volwassenen met (niet-aangeboren) hartziekten en/of longziekten; dus vele hartklepaandoeningen en/of bijvoorbeeld longkanker. Daarnaast verrichtte hij ook veel transplantaties van harten en/of longen. Hij heeft talloze nationale en internationale publicaties op zijn naam staan alsmede bijdragen aan enkele boeken. Hij was vele jaren reviewer van veel internationale medische wetenschappelijke tijdschriften. Hij heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van het opereren op het kloppende hart (hij was de eerste die deze ingreep in Nederland deed volgens de methode van dr. Benetti), dus zonder gebruik te maken van de hart-longmachine. Ook heeft hij veel bijgedragen aan het gebruik van slagaders als omleidingsmateriaal in de kransslagader (=coronair)chirurgie.
Van 2008 tot 2021 is hij werkzaam geweest in het Hartcentrum van het MCL te Leeuwarden, dat hij samen met velen van het MCL en het UMCG in 2008 heeft opgericht. Daar verrichtte hij veel (mitralis)klep reparaties en aortachirurgie. Tevens is hij al vele jaren medisch adviseur van meerdere letselschadekantoren.
Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en vervolgens de opleiding tot orthopeed succesvol doorlopen in de Onderwijs en Opleidingsregio Zuid Oost Nederland (OORZON). Ik ben gepromoveerd op de invloed van fysieke activiteit op metaalconcentraties in het bloed bij patiënten met een metaal-op-metaal heupprothese (2022). Na mijn opleiding heb ik meerdere (inter)nationale fellowships volbracht in Bristol, Verenigd Koninkrijk (2022), in het Zuyderland MC, Heerlen/Sittard-Geleen (2022-2023) en in de Sint Maartenskliniek, Nijmegen (2023-2024). Tevens was ik uitverkorene voor een zogenaamd travelling fellowship door Denemarken (2024). Ik heb mij hierbij verder verdiept in traumatische letsels met in het bijzonder letsels van bekken/heup, primaire-, complexe- en revisiechirurgie van de heup en knie (inclusief infecties), de jonge patiënt met heupklachten en geriatrische bekken/heupfracturen.
De samenwerking met medi-call (ik start op 1 december 2024) is voor mij ideaal omdat zij nastreven wat ik ook nastreef. Het belangrijkste daarin is de patiënt, zijn of haar vragen en verwachtingen. Meerdere (inter)nationale fellowships lieten mij inzien dat het hebben van tijd voor de patiënt allesbepalend is. Met medi-call kan ik persoonlijke aandacht hebben voor de patiënt én een medisch advies op maat geven.
Mijn naam is Hans Jacobs, ik ben 60 jaar en ik heb twee zoons en heb praktijken in s’-Hertogenbosch en Nijmegen. Na een studie Communicatiekunde en Milieu-Economie afgerond te hebben, heb ik in 2003 de doctoraalstudie Psychologie aan de Open Universiteit in Heerlen afgerond. Sinds 2003 ben ik als allround psycholoog fulltime aan het werk.
Mijn achtergrond ligt in verschillende functies in het bedrijfsleven, (semi-)overheid en gezondheidszorg. Eerst als trainer-coach, en later als psycholoog, heb ik veel ervaring opgedaan met psychische problemen die mensen ervaren in privé-, gezins- en werksituaties. Vaak zijn deze onderling met elkaar verbonden en moeten dan ook soms in de behandeling meegenomen worden. Mijn aanpak kenmerkt zich door een pragmatische, betrokken en intuïtieve werkwijze. Uiteindelijk doel is om het denken, voelen, willen en doen weer in balans te brengen zodat psychische klachten verminderen.
Opleiding: geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Cardiologie in het Erasmus MC te Rotterdam.
Specialisatie interventie-cardiologie in het UMC Nijmegen.
Circa 30 jaar brede cardiologische ervaring in respectievelijk Universitair Medisch Centrum en perifeer ziekenhuis in Nederland. Tussen 2018 en 2024 heb ik met veel plezier gewerkt als “consultant cardiology” in Engeland en Schotland.
Aandachtsgebieden: algemene cardiologie, CT coronairen, interventie cardiologie, hartfalen, preventie, hartrevalidatie, reanimatie, raakvlak cardiologie en sport.
Motivatie: aandacht, uitleg en advies zonder tijdsdruk.
Leidraad: vragen, zorgen en verwachtingen van de cliënt / patiënt.
Ik heb 37 jaar gewerkt als plastisch chirurg in Isala – Zwolle. Ik heb mij beziggehouden met de reconstructieve en hand-polschirurgie naast de algemene plastische chirurgie. Door mijn ervaring met schisis chirurgie heb ik iedere jaar in Afrika en Azië kinderen met aangeboren afwijkingen, schisis en brandwonden geopereerd. Ik wil graag mijn ervaring inzetten voor het beantwoorden van medische vragen op mijn gebied.
Na aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam geneeskunde te hebben gestudeerd, en na mijn dienstplicht als marine arts bij de Koninklijke Marine, ben ik mij in de radiologie gaan specialiseren in het Universiteitsziekenhuis van Maastricht. Ik ben als allround radioloog opgeleid en ken bijna alle aspecten van het vak.
Op dit moment ben ik sinds 1996 werkzaam in een perifeer ziekenhuis, maar werk ik ook als radiologisch consultant en expert voor binnen- en buitenlandse radiologische vraagstukken.
De radioloog wordt steeds meer gezien als een consultant die sturing kan geven aan de behandeling door de juiste diagnose, die met een mri of ct scanner, mammografie, röntgen opname en echo gesteld is. Beeldvorming wordt steeds belangrijker.
Het is vaak fijn om patiënten bij te staan die in het woud van diagnosen en therapieën en andere keuzes even niet meer weten wat verstandig is en meer duidelijkheid willen hebben. Ik hoop daar een rol in te kunnen spelen, zowel als radioloog maar ook algemener.
Ik heb geneeskunde gestudeerd in Leiden. Ik heb er promotieonderzoek gedaan naar de relatie tussen veroudering en ontstekingsprocessen. Vervolgens heb ik de opleiding tot internist gevolgd in Leiden en Rotterdam. Binnen de interne geneeskunde ben ik gespecialiseerd in de immunologie en allergologie, ofwel in ziekten van het afweersysteem en allergieën. In die hoedanigheid heb ik gewerkt bij het Leids Universitair Medisch Centrum, het Erasmus MC, het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Groene Hart Ziekenhuis.
Ik doe mee aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de immunologie. Voor dat onderzoek heb ik periodes gestudeerd of gewerkt bij het Karolinska Instituut in Zweden, de Universiteit van Heidelberg in Duitsland, bij een onderzoeksinstituut in Chicago en tweemaal bij een ziekenhuis gelieerd aan Harvard Medical School in de VS. Ik ben lid van diverse nationale en internationale vakorganisaties.
Bijzondere aandachtsgebieden: (auto)immuunziekten en allergieën.
Mijn naam is Paul Hamberg en ik ben internist-oncoloog. Mijn opleiding tot internist heb ik gedaan in het Diakonnesnhuis Utrecht en later in het Eramsus Medisch Centrum, Rotterdam. Mijn verdere specialisatie tot oncoloog heb ik gedaan in de Daniel den Hoed kliniek (onderdeel van het Erasmus MC) in Rotterdam. Momenteel ben ik werkzaam in het Franciscus Gasthuis & Vlietland.
Een internist-oncoloog houdt zich bezig onder andere bezig met adviezen met betrekking tot anti-kanker medicijnen.
Binnen het concept van medi-call ben ik beschikbaar om algemene adviezen te geven over kanker en antikanker medicijnen. Mijn specifieke expertise betreft kanker van de urinewegen (prostaatkanker, nierkanker en blaaskanker) en gynacologische tumoren (eierstokkanker en baarmoederkanker).