Ons team van specialisten staat klaar om u te adviseren over uw gezondheidssituatie.
Maak kennis met de specialisten van medi-call.
Ik werk inmiddels 30 jaar als cardioloog, opgeleid en gepromoveerd in Groningen.
De afgelopen jaren heb ik in verschillende ziekenhuizen in Nederland gewerkt als interventie cardioloog en gedurende 10 jaar op Curacao en Bonaire. Sinds 4 jaar ben ik weer in Nederland. Werkzaam in een Zelfstandig Behandel Centrum voor cardiologie. Daarnaastj werk ik nog 1 dag in de week in de Academische Ziekenhuizen van Amsterdam en Utrecht.
Mijn aandachtsgebieden zijn ziekten van ‘het vrouwenhart’ en de gevolgen van de behandeling van kanker voor het hart. En natuurlijk de interventie cardiologie en algemene cardiologie. Door mijn langdurige ervaring in binnen- en buitenland ben ik van alle markten en bij verschillende ethnische groeperingen thuis.
Ik wil me graag inzetten voor medi-call omdat er in de reguliere zorg weinig plaats meer is voor de menselijke maat. Geen tijd meer om rustig te praten over wat er nou precies aan de hand is en om de soms ingewikkelde materie met alle keuzes voor medicijnen en ingrepen rustig te bespreken. Ik heb door de jaren heen geleerd dat veel onduidelijkheid is weg te nemen door de tijd voor een serieus gesprek te nemen. Alles is bespreekbaar. Daarnaast ben ik werkzaam in een groot netwerk van ziekenhuizen waar ik snel toegang toe heb voor mensen die snel nadere diagnostiek of een behandeling nodig hebben.
Binnen medi-call zijn bijna alle mogelijke specialismen werkzaam, dat maakt snel overleggen makkelijk en dat is uiteindelijk weer goed voor de patiënt.
Ik hou van samen en samen kunnen we elkaar het beste helpen.
Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en vervolgens de opleiding tot orthopeed succesvol doorlopen in de Onderwijs en Opleidingsregio Zuid Oost Nederland (OORZON). Ik ben gepromoveerd op de invloed van fysieke activiteit op metaalconcentraties in het bloed bij patiënten met een metaal-op-metaal heupprothese (2022). Na mijn opleiding heb ik meerdere (inter)nationale fellowships volbracht in Bristol, Verenigd Koninkrijk (2022), in het Zuyderland MC, Heerlen/Sittard-Geleen (2022-2023) en in de Sint Maartenskliniek, Nijmegen (2023-2024). Tevens was ik uitverkorene voor een zogenaamd travelling fellowship door Denemarken (2024). Ik heb mij hierbij verder verdiept in traumatische letsels met in het bijzonder letsels van bekken/heup, primaire-, complexe- en revisiechirurgie van de heup en knie (inclusief infecties), de jonge patiënt met heupklachten en geriatrische bekken/heupfracturen.
De samenwerking met medi-call (ik start op 1 december 2024) is voor mij ideaal omdat zij nastreven wat ik ook nastreef. Het belangrijkste daarin is de patiënt, zijn of haar vragen en verwachtingen. Meerdere (inter)nationale fellowships lieten mij inzien dat het hebben van tijd voor de patiënt allesbepalend is. Met medi-call kan ik persoonlijke aandacht hebben voor de patiënt én een medisch advies op maat geven.
Ik werk sinds 1996 als longarts en heb 25 jaar in een topklinisch ziekenhuis gewerkt. Hier ben ik ook opleider longziekten geweest. De laatste jaren werk ik op diverse plekken als zzp’er.
Mijn motivatie om voor medi-call te werken is dat ik gemerkt heb dat de vragen van patiënten over hun behandeling pas na verloop van tijd komen. Ook is, door de werkdruk, de beschikbare tijd van een specialist vaak kort (te kort). Het medi-call concept kan dan ook een welkome aanvulling zijn op het werk van de specialist en er is tijd om het verhaal van de patiënt aan te horen en adviezen te geven.
Aandachtsgebied: Astma en COPD, inclusief longrevalidatie. Interstitiële longziekten.
Meer informatie over Paul Bouter volgt z.s.m.
Meer informatie over Robert Diepersloot volgt z.s.m.
Na aan de Universiteit van Utrecht geneeskunde te hebben gestudeerd, ben ik mij in de dermatologie gaan specialiseren in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). In totaal heb ik meer dan 30 jaar ervaring, eerst in het LUMC en daarna vele jaren in de Reinier de Graaf Groep (RdGG) te Delft. En in de RdGG ben ik ook opleider geweest. Ik ben een all-round dermatoloog en mijn specifieke interesse ligt onder andere op het gebied van dermato-oncologie, de huidmanifestaties van Lymeziekte, psoriasis en alle vormen van eczeem.
Veel patiënten èn artsen zouden baat bij hebben bij meer tijd tijdens een consult/afspraak dan nu in de meeste ziekenhuizen gebruikelijk is. Hoe fijn zou het zijn als patiënt om alle tijd te hebben voor het stellen van al je vragen, uitleg te krijgen en/of je zorgen te kunnen vertellen tijdens een afspraak. En dan niet eens alleen voor de patiënt maar ook voor een familielid of partner die mee komt. En als arts vind ik het prettig om ruim de tijd te kunnen nemen voor de patiënt. En dan samen tot een goed plan te komen voor het huidprobleem.
Meer informatie over Denis Dartee volgt z.s.m.
Mijn naam is Hans Jacobs, ik ben 60 jaar en ik heb twee zoons en heb praktijken in s’-Hertogenbosch en Nijmegen. Na een studie Communicatiekunde en Milieu-Economie afgerond te hebben, heb ik in 2003 de doctoraalstudie Psychologie aan de Open Universiteit in Heerlen afgerond. Sinds 2003 ben ik als allround psycholoog fulltime aan het werk.
Mijn achtergrond ligt in verschillende functies in het bedrijfsleven, (semi-)overheid en gezondheidszorg. Eerst als trainer-coach, en later als psycholoog, heb ik veel ervaring opgedaan met psychische problemen die mensen ervaren in privé-, gezins- en werksituaties. Vaak zijn deze onderling met elkaar verbonden en moeten dan ook soms in de behandeling meegenomen worden. Mijn aanpak kenmerkt zich door een pragmatische, betrokken en intuïtieve werkwijze. Uiteindelijk doel is om het denken, voelen, willen en doen weer in balans te brengen zodat psychische klachten verminderen.