medi-call, speciaal voor bedrijven

Om de war for talent te winnen, moet je als werkgever onderscheidend zijn én blijven ten opzichte van de concurrentie. Een manier om dit te doen is het aanbieden van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een auto of telefoon van de zaak, pensioen en reiskostenvergoeding liggen voor de hand. Maar er zijn exclusievere voorwaarden die uw bedrijf echt onderscheidend maken.

Creatief omgaan met secundaire arbeidsvoorwaarden houdt medewerkers langere tijd binnenboord. Ook legt een dergelijk beleid uw bedrijfsimago geen windeieren. Dat maakt echt goede secundaire arbeidsvoorwaarden een mooie manier om talent aan uw bedrijf te binden. Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden maakt u uw bedrijf dus aantrekkelijker. Het zijn die leuke extraatjes waardoor een werknemer het gevoel krijgt dat hij of zij echt wordt gewaardeerd.

Wilt u uw medewerkers (of hun familieleden), bij ernstige gezondheidsvragen, binnen 2 weken een consult bij een medisch specialist bieden? Kies dan voor medi-call, speciaal voor bedrijven.

maak een afspraak bekijk de brochure